Què fem

Ens apassiona el repte d'unir música i imatge.

Un film, un documental, un spot publicitari, en definitiva qualsevol manifestació de la imatge en moviment necessita un ingredient essencial que és el que li dóna el sentit final. La música expressa tota la paleta de sentiments i afegeix la pinzellada de color necessària per determinar exactament què volem transmetre al públic. Aquest repte és el nostre objectiu i la nostra àmplia formació musical i tecnològica ens permet abordar-lo amb les millors garanties. Per això us podem oferir els serveis de

 

 • Composició
  Creació de músiques originals per a diferents finalitats: sintonies, jingles, bandes sonores, audiovisuals, música incidental, cançons, ... tot tipus de peça des de l'obra més simple fins la més complexa.

 • Arranjaments
  Teniu una melodia o una cançó i voleu tocar-la amb una formació específica? Voleu tocar una obra però no disposeu de tots els instruments? Us fem l'adaptació a la vostra plantilla i al nivell de dificultat adequat.

 

D'altra banda hi ha altres processos lligats en el que també tenim una àmplia experiència i que també us podem oferir

 

 • Producció
  Ja sigui a partir de partitura, midi, una base d'àudio o vàries pistes enregistrades, realitzem la producció i generació de l'àudio final dels vostres temes i concerts.

 • Enregistrament
  En directe o en estudi, realitzem l'enregistrament multipista de les vostres actuacions, concerts o projectes musicals. Disposem del material per desplaçar-nos a enregistrar al lloc que us convingui.

 • Edició digital
  Necessiteu passar un manuscrit a format digital? Voleu fer l'edició d'una partitura? Us podem oferir tots els serveis d'edició de partitures en format digital

 

 

email: info@atic2a.com

© 2016 atic2a

Seguiu-nos a: