Qui som

Som un estudi de producció musical guiats per una sola premissa: componem música per a la imatge, sigui en una pel·lícula, un documental, un videojoc o, fins i tot, un espectacle en directe. La nostra formació i experiència ens permet afrontar qualsevol repte, ja que tenim la formació musical i tecnològica per moure'ns fluidament en qualsevol estil (música simfònica i coral, música pop-rock, o electrònica de qualsevol tipus). A més, ens encanta treballar en equip! Per això som un equip, des del principi: Carles Gumí, compositor, director d'orquestra i productor d'una banda, i Pau Damià Riera, pianista, compositor i dissenyador sonor per l'altre.

 

Ens agrada el cinema en totes les seves formes i els videojocs, per descomptat! Som fans de la música en directe, faltaria més, doncs també som intèrprets. Però sobre tot ens apassiona la possibilitat de musicar qualsevol forma artística audiovisual, sempre amb una idea molt cinematogràfica, evidentment, doncs els grans compositors de cinema són el nostre màxim referent. I en els últims anys, seguint les últimes tendències de música generativa i adaptativa, hem dedicat també part dels nostres esforços a crear i dissenyar espais sonors, encara que sempre enfocant el nostre treball cap al vessant més musical del terme.

 

Atic2a és la nostra passió, el nostre somni. I volem posar-nos a la teva disposició perquè puguis complir el teu: veure el teu projecte, la teva obra, acompanyats per una música adequada i de qualitat, que ho realci en tots els sentits. Perquè el teu projecte ho val, perquè tu ho vals.

 

email: info@atic2a.com

© 2016 atic2a

Seguiu-nos a: